2011-05-08

Nykär!

Här är han! Min nya kärlek! Himla nöjd faktiskt!

Känns som att hela dagen har handlat om bilar. Först åkte jag och plockade upp Anette i Vallsta och vi for till Parten för att en bekant till henne skulle kolla på min bil. Anette (mammas kompis) ska köpa den och hon ville ha hjälp av nån kunnig att kolla den. Sen följde hon med mig upp till Järvsö för att kolla på min nya bil. Samt såklart köra hem forden eftersom jag faktiskt inte är kapabel att köra två bilar samtidigt. Jag hade väl i princip bestämt mig för bilen redan innan vi kom dit och kollade/provkörde. Den är väldigt fin för att vara snart fem år gammal, både utvändigt och invändigt! Och färgen älskar jag! Lägger ju inte ner massa slantar på en bil med ful färg.

Nu ska jag bara få forden fixad på onsdag så jag kan ombesiktiga den. Sen ska köpet genomföras på den med:-) Knasigt att jag faktiskt står som ägare på två bilar för tillfället.

2 kommentarer:

Svorsken sa...

Finfin!!

stina sa...

grattis till din nya bil!! nu kan du åka ut på många raggarrundor. rätt mkt svenssonpoäng måste jag säga ;) var lite lustigt att du drömde så om potatismoset för min pappa lagade ett stort lass med potatismos när han var här och hävde i massa nyttiga saker. ha ha. jag äter annars aldrig det så det var lite kul med din dröm, måste betyda nåt. kram kram