2011-05-29

Hippa för en mö!

Det blev en låååång med otroligt rolig dag igår! Den började redan kl. 06:00 då klockan ringde! Den tiden kliver jag ju inte ens upp när jag ska jobba.
Drog iväg och hämtade upp Anna-Karin och Erika i Vallsta för vidare färd mot Järvsö.
Sen packade vi in oss med Malin och Maud och åkte till Säljesta. Mari var ju medveten om att möhippan skulle bli igår men hon visste ju inte vilken tid vi skulle dyka upp och hon blev allt lite förvånad när vi kom så tidigt, redan strax efter halv åtta.

Vi käkade frukost tillsammans där och roade oss med att "spöka ut" Mari i massa rosa som hon verkligen inte gillar! Hihi!

Första anhalten under dagen blev Heden i Bollnäs där Mari fick en dröm uppfylld genom att hon fick sjunga in en låt i studio. Det blev En sån karl! Det höll på att skita sig då utrustningen ballade ur, men tack och lov fick han ordning på grejerna.

Sen bar det av tillbaka mot Järvsö med ett stopp på Ica i Arbrå där Mari fick pruta till sig en fruktsoda:) Hon hade lite jobbigt ett tag också då hon trodde att hon skulle behöva cykla downhill i backen;) Men hon slapp!

Vi käkade lunch i båthamnen i Järvsö och då hade vi turen att solen var framme. Vädret skiftade ju en hel del igår. Då anslöt även Maris svägerska Anna (som även är min "plastkusin") Sen var vi på Järvsö keramik där vi fick dreja! Det var riktigt kul men jag var verkligen kass på det! Helt klart sämst av alla! Men jag är ju inge konstnärlig alls.

Efter ett ytterst spontant stopp vid Järvsö Cykel och motor där Mari skulle tigga till sig ett åk med nån HD-snubbe så for vi vidare upp till Järvsöbacken. Det blev tipsrunda med frågor om blivande maken uppför barnbacken. Vi andra, som gick tillsammans, fick lika många rätt som Mari!

Sen höll vi till vid Alpbyn, där vi bastade, badade tunna, hade lerinpackning, åt korv och jordgubbar med grädde och champagne! Riktigt mysigt och roligt var det! Senare piffade alla till sig och Mari blev "tjusigt" sminkad och fick dra på sig dom rosa kläderna igen:) Vi hade bokat bord på Torön till 20:00 och där åt vi grillbuffé! Senare spelade ju även Engmans kapell och dom är ju grymt bra! Otroligt musikaliska och man blir alltid lika lycklig av att höra dom!
Hela dagen och kvällen var fantastiskt rolig och Mari var mycket nöjd med dagen! Man var rätt mör när man kom hem på nattkröken efter att ha varit igång i 20 timmar och dessutom druckit alkohol under så pass lång tid.2 kommentarer:

Svorsken sa...

såg ut som ni hadde en rolig dag:)

stina sa...

älskar möhippor o bröllop!!! :)
åh görgen...och engmans!!! lyllos!