2011-05-23

Vatten till elefanter

Solbrillorna är härmed återfunna! Fick lite smått panik i morse när jag kom till jobbet och dom inte låg i påsen som var mitt sista hopp. Sen kom en liten tanke smygande och jag sms:ade till mamma att hon skulle kolla innerfacket i pappas resväska när hon kom hem från jobbet. Fick senare svar att hon hittat ett par brillor i grått fodral=D Jag blev så glad att jag nästan började gråta, nästan... Det är ett par Dior från okänt årtal (möjligen tidigt 80-tal) som jag aldrig nånsin skulle kunna få tag på igen annars. Dom hade alltså legat kvar i pappas väska sen jag var i Thailand:)
Ikväll efter jobbet var jag på bion i Arbrå och såg Water for elephants! Mycket sevärd film enligt mig. Trodde att Robert Pattinson enbart gjorde sig bra som vampyr men han var bra nog het som elefanttränare också:p
Det här med att gå på bio själv är ju faktiskt väldigt underskattat. Man ska ju ändå bara sitta tyst under filmen. Mer ensambio kommer det att bli, var så säker!

3 kommentarer:

Hanna sa...

Mysigt med bio, jag försöker hitta nån som jag vill se men hittar ingen..!

Vad bra med glasögonen :) Vissa saker skulle man verkligen bli ledsen över om dom försvann.. och du.. tack för dina söta kommentarer, dom värmer verkligen :)
Stor stor kram

stina sa...

tycker det är bra att du går själv, jag har alltid varit för feg vad gäller sånt. vill oxå se den filmen!!!!

Svorsken sa...

Bra att solbrillorna kom fram,æven om du har nog andra å vælja mellan:),så vill man ju inte mista nått.

Om man skulle vilja køpa nått rosa så ær sækert stl. 68 bra:)