2009-10-17

Bio!

Tog en riktig sovmorgon i morse, klockan var 12:04 när jag kollade på klockan. Inte särskilt ofta det händer men det var ljuvligt skönt! Sen spenderade jag ganska lång tid av dagen med att göra inte ett skit. Åt seeen "frukost" och satt vid datorn mest. Framåt eftermiddagen for jag till Hans-Jons där jag käkade och sen hjälpte pappa mig att byta till vinterdäck. Helt sjukt vad tiden går fort, tyckte nyss han bytte till vinterdäcken på den och då har det ju dessutom bytts till sommardäck en gång däremellan. Kan inte påpeka det nog många gånger, tiden går för fort! Som tack för hjälpen bjöd jag med honom på bio. Vi var och såg Flickan som lekte med elden. Bra såklart, även om den känns som den slutar mitt i nåt. Men man har ju läst böckerna så man visste ju att det skulle vara så. Nu ser man ju fram emot trean:)

När jag kom hem från bion så var det alldeles stjärnklart! Kan inte minnas när jag såg så många stjärnor sist. Det var så otroligt vackert att jag bara stod och stirrade upp på himlen ett tag, men tyvärr var det ju så kallt att jag var tvungen att gå in.

Fick ett mycket underligt sms idag mitt på dan. Numret var låååångt och antagligen från nåt utrikes land. Men själva meddelandet var på svenska: "Brottningssugen tjej söker brottningssugen TJEJ... Inte yngre än 25, inte äldre än 50, please! Någon som är intresserad? Texta mig!"
Hmmm, ja inte vet jag inte... Särskilt brottningssugen var jag då inte.

2 kommentarer:

stina sa...

ja jag älskar smoothies slurp.
ja lina va ju sjukt nöjd med den resan, nu när hon har fejjan kan du ju fråga henne om tips och råd och allt sånt :)

Svorsken sa...

Tack,tack, Jag kan ordna frukt som man skrattar av till deg nær vi kommer til sve om 2 veckor:))
// Lukas
Haha,vilket underligt sms føresten...