2009-10-20

Minnet

Dagarna lunkar liksom på utan att nåt särskilt händer. Ska försöka att inte tråka ut er med det.
På torsdag är det dags för min hett efterlängtade och välbehövliga massage!! På lördag ska jag och Katarina (och kanske mamma) åka till Ikea i Sundsvall. Det är knasigt att man faktiskt kan längta så mycket efter att åka till Ikea. Ska inte göra några stora inköp, men det är en rätt lång lista jag fått ihop ändå. Ramar till lite olika förstoringar jag beställt, vaser, lådor till bokhyllan, pajform och sånt där småkrafs liksom.

Mitt minne är ganska stört måste jag säga. Igår efter att jag faktiskt kommit ihåg att pumpa däcken så var jag och handlade. När jag kom hem blev jag ju påmind om att det var kattmat och toapapper jag skulle köpa, inte popcorn och jordgubbste som var det jag kom hem med. Men blir man nå trött på sig själv eller? Hur svårt kan det vara att komma ihåg TVÅ saker?? Men du kan fråga mig på min dödsbädd vilket telefonnummer det var till Gomorron Sverige och jag rabblar det som rinnande vatten! (just det, tv-programmet som gick på 80-talet) Stört!

Det är helt enkelt korttidsminnet som inte funkar nåt vidare. Men födelsedagar det kan jag! Där är jag nästan åt det autistiska hållet... Och alla kommer alltid och frågar om jag minns saker på jobbet, vilket jag oftast gör. Men sen är det kört att komma ihåg vad man skulle göra/hämta när man gått från ena rummet till det andra.

1 kommentar:

Hanna sa...

haha så är det alltid. Man MÅSTE skriva ner på en lapp annars kommer man hem med helt andra saker än vad man tänkt.