2009-10-13

Nya glajjer!

Bry er inte om att människan på bilden ser lite mysko ut, det var totalt omöjligt att få till en någorlunda hyfsad bild idag. Knäppte mer än 20 bilder och detta var den bästa...
Det är ett par Fendi ifall ni inte ser det.
Tänk vilken ny värld som öppnades för mig när jag fick dessa:) Känns som att jag gått omkring och famlat i blindo. Närå, faktiskt så ser jag bättre än dom flesta så styrkan är inget att skryta med precis. Minsta möjliga cylinder bara (brytningsfel för er som inte pratar optiska).

Jag sitter och googlar lite resor just nu. Tänkte åka iväg på nån trevlig resa nästa år, för att dränka sorgerna för att jag fyller lite äldre än jag är nu. Antar att jag inte får nån med mig så jag får liksom ta hänsyn till det också. Vissa resor vill man ju hellre ha sällskap med sig på medan vissa andra funkar bra att åka ensam på. Finns ju mängder att välja på i världen så det krävs lite tänkande... Men visst vet jag åt vart det lutar:)

3 kommentarer:

Julia sa...

fina! låter hærligt att planera resa, o det ær inte fel att åka sjælv heller:)vart åt lutar det?

Erika sa...

Snygga brillor! Passade bra på dig! Kul att planera resa! Vart lutar de åt då? =) Kram!

stina sa...

lutar det åt NY?
:)

tack för grattis, ja det känns verkligen helt fantastiskt. trodde verkligen de var kört me tanke på hur huspriserna är här o hur fort de stiger här så fort vid budgivning. men så sprang vi på detta och det blev fast pris, mycket bra!
jag citerar:
"två bra sovrum, trivsamt stort kök, spis och spisfläkt, kyl frys diskmaskin ingår. från köket finns en altandörr som leder dig rakt ut till baksidan av huset. trevligt vardagsrum med stor fönsterruta och altandörr till trädäckad altan. stort badrum, toalett, handfat och badkar ingår. inredningsbar övervåning på 54 kvm."

ska bli jättespännande att välja alla tapeter! vi tänker nog oxå fixa badrum på övervåningen oxå.
det bästa av allt är att lida friluftsområde (googla det) ligger i närheten så jag får liksom mkt skog men ändå nära in till sthlm city på samma gång, älskar det! åh känns så kul allting.
så välkommen i sommar!
kram!