2009-10-31

Mätt!

Nu har jag lite ont i magen, har ätit ett stort lass med korv och strips och druckit första julmusten för året till det. Jaja, jag vet att det är på tok för tidigt för det men jag kunde inte låta bli.

Har varit rätt så duktig idag faktiskt. När jag först klev upp så åt jag två hårdmackor och drack te. Sen tog jag en prommis till farmor där jag, mamma, pappa och en av mina farbröder fick köttgryta och äppelpaj. Det är en rätt så bra bit att gå dit måste jag säga. Och dessutom motstod jag frestelsen att be mamma och pappa om skjuts hem sen. Liftade bara till Ica med dom men gick sen hem!! Väl hemma satte jag igång att dona lite nere i min hall. Min kartong till tv:n har ju stått där sen jag köpte tv:n förra sommaren. Så det var verkligen på tiden att göra sig av med den. Nu ligger den i bilen och väntar på att köras iväg till sopstationen i möre. Slängde med en massa andra onödiga kartonger också. Fick in grillen i förrådet så nu är min hall något luftigare. La dessutom mina vantar och mössor i varsina korgar. Lite annat vettigt har jag också hunnit med innan jag tog mig ett hett bad. Hade för ovanlighetens skull ro att sitta längre än fem minuter. Läste lite bok så det hjälpte nog till rätt bra skulle jag tro.
Nu blir det inte så många knop resten av kvällen, väntar på att Robins ska börja. Har missat alldeles för många program den här säsongen.

1 kommentar:

Erika sa...

jag har också tjuvstartat med julmusten!!! =) De är ju så gott och faktiskt inte så länge den finns heller!