2009-10-25

Så det så!

Att jag är singel är fan slöseri med resurser. Jag är ett kap helt enkelt! Nu gäller det bara att rätt grabb ska komma på det också;) Den kille som lyckas snärja mig ska vara glad!

Jag är liksom ganska bra om jag får säga det själv.
Nu kanske detta sticker i ögonen på folk eftersom man i Sverige inte får säga att man själv är bra. Men det skiter jag fullständigt i just nu.

Anyway, nog om det. Idag har jag pysslat och donat en massa här hemma. Målat lite träfärgade ramar vita, satt upp två nya tavlor i vardagsrummet, monterat ihop 4 lådor som just nu står i bokhyllan, lekt elektriker och fixat lampan jag köpte (det fanns ju ingen kontakt med så jag fixade det) och satt i två foton i ramar som jag tänkte sätta upp i trapphuset.
Har säkert gjort mer också som det känns. Jag är riktigt trött så jag hoppas att jag somnar lätt ikväll, det trodde jag visserligen igår också... Kanske lägger mig med en film i sängen när Ensam mamma söker är slut.


2 kommentarer:

Svorsken sa...

Jag som ikke bor i Sverige tycker att du absolut kan sæga så,helt rætt!:)
Drømmannen fattar nog också det snart å dyker upp!

Han sonen min kommer aldrig å ha norsktrøja på seg,næ,sverigetrøja skall de vara!:)
kramar

Erika sa...

Klart du kan säga så! Fler borde säga bra saker om sig själv! Den kille som vinner dig ska vara glad! =)

Åh va roligt med Ikea!! Det är skitkul att åka dit ju! Hittar alltid massa man egentligen inte skulle ha men det är ju så billigt! ;)

Kram!!