2009-10-16

Fredagsmyyys!Upplösningen av Idol nu. Erik var bäst!! Sen kom Mariette, Erika och Tove! Rabih kan gärna få åka ikväll, men fjortisarna gillar väl honom så jag får nog lida många veckor till skulle jag tro. Jag blir allvarligt illamående av hans röst, den passar inte alls ihop med mina öron.

Suttit och "pratat" på msn med Jenny under Idol, kommenterat alla låtar. Hehe!
I övrigt youtubar jag Paul Walker... är lite besatt kanske...
Kollade allafall på Fast and furious igår (4:e filmen alltså) och den var mycket bra! Paul Walker är faktiskt The most snyggaste man alive!

Nåt som gör vansinnigt ont är ju att skära sig på ett papper. Det låter mesigt men det gör ju riktigt ont! Allafall så gjorde jag det igår, skar mig på ett papper. Ikväll när jag poppade popcorn i vanlig ordning (begäret vägrar ge med sig) så råkade jag lägga fingret på den heta plattan. EXAKT på det stället jag hade skärsåret! Skickligt va?
Kan inte ens skriva alla svärord jag utropade i det ögonblicket. Spolade länge med kallvatten så jag tror jag klarar mig rätt bra, gör inte alls lika ont längre. Men huden är alldeles vit precis där.

Igår hann jag med en del nyttiga saker. Jag beställde tid för massage (tvåtimmars helkropps, nervbane och cirkulationsmassage), beställde klipptid, hämtade ett par nya Filippa K-jeans som jag fått upplagda och beställde ny resårbotten till min säng. Dom jag har är alldeles bedrövligt dåliga och min rygg säger upp sig om den inte får ny säng snart. Så jag var ganska vettig för en gångs skull och åkte till Björkmans där jag låg runt lite under en lunch och sov sen på saken. Hade tänkt köpa två nya lite billigare på Ikea när jag ska dit nästa helg men i detta fallet är det dumt att vara snål. Man spenderar ju rätt mycket tid i sin säng och denna jag valt nu istället kan hålla 15-20 år. Byter bara ut den ena sidan eftersom jag faktiskt inte är tjockare än att jag klarar av att få plats på ena sidan. Och skulle det vara så att jag råkar flytta ihop med nån nåt tag så får väl han köpa sig en egen då. Det är ju inte säkert att denne "någon" vill ha samma hårdhet som jag. Var visst några veckors leveranstid så jag får stå ut så länge.

3 kommentarer:

Hanna sa...

Oh massage, nice! Om jag var rik.. eller åtmistonde INTE levde på CSN så skulle jag unna mig massage, OFTA! kan vara bland det bästa faktiskt. Kramar

Erika sa...

Nä ut med Rabih! Vad är all hysteri med honom?? Det låter ju illa!! Förhoppningsvis åker han snart, han hade bara tur igår att det var detta temat och att han sjöng en ballad. Han klarar ju inget annat!!

Va onödigt att bränna det finger du gjort illa! =) Hihi, men aj kan tänka mig att det gjorde ont!

Vilket bra beslut att köpa en bra säng! Man tillbringar ju som du säger en hel del tid i den!

Hoppas du har en skön lördag! Kram!

Elin sa...

Härligt med fedagsmys! :)