2009-10-05

Kisse!

Sitter här i soffan och bölar... Kollar på "The lion reunion" på youtube. Har ni inte sett det så gör det genast! Nån gång på 70-talet köpte en man ett lejon på Harrods och hade det hemma som ett husdjur i nåt år och sen fick Christian (lejonet hette så) åka till sin naturliga plats i Afrika. Där fick han acklimatisera sig till det vilda livet och efter ett år åkte förra ägaren och en till snubbe dit för att hälsa på och Christian kände igen dom. Ahh, ni måste se det är hur fint som helst!
Hursomhelst så släppte migränen framåt eftermiddagen nåt tag, men fyllekänslorna i kroppen var ju som vanligt kvar hela dan. Var nästan lite oförberedd på att få migrän nu faktiskt. Dom två senaste månaderna har jag sluppit och mensen hann liksom precis sluta vilket den aldrig hunnit annars.
Är lite småsnorig just nu men det är inte så farligt. Totalvägrar att vara sjuk i helgen allafall då vi ska till Dalarna på myshelg!

3 kommentarer:

Hanna sa...

Åh, ja.. jag hatar att bli sjuk. OCH jag började precis min morgon med att spilla utt en hel kopp med varmt vatten över golvet.
Godmorgon:)
Krya på dig, massa kramar

Svorsken sa...

Åh det med lejonet ær såå fint,såg det på tv før nån dag sen vi!
hehe,nej ja tror dom hær tjejerna i barselgruppen bara ær kompisar..ænn så længe:))
Lova villa han gærna dela tandborste med sist vi var hemma så det måste ju betyda nått mer?
Hærligt med myshelg i dalarna,vad skall ni gøra?
kram

Hanna sa...

Den gick faktiskt hyfsat, MEN jag glömde mobilen hemma i all hast. Men vi fick en del gjort i skolan så det var bra:) Hur har du haft det och hur mår du i din hals? Kramar