2009-10-28

Sakna!


Dom senaste dagarna har jag liksom inte vart sugen på nåt alls. Hunger har jag ju känt som vanligt men jag har inte varit sugen på nåt särskilt att äta. Har ätit bara för att bli mätt och maten har nästan vart lite smaklös. Att laga mat i detta "tillståndet" känns meningslöst... Blir liksom bara te och mackor till middag. Inte ens popcornen jag äter nu smakar särskilt gott. Och då måste det ju vara nåt allvarligt fel på mig... För är det nåt jag ätit dom senaste månaderna så är det ju det! Hoppas på bättring snart!

Svämmar nästan över av känslor just nu! SAKNAR en massa folk rysligt mycket helt enkelt! Saknar mina Norrtäljevänner Erika, Emma och Malin en himla massa! Saknar min Malin och Aminda nere i Skåne. Saknar Anna-Karin och Stina i Sthlm. Men mest av allt saknar jag min lillasyster som jag inte träffat sen maj och troligen inte kommer att träffa mer på detta årtionde... Saknar några till också!
Igår fick jag hem paket från Strawberrynet.com. Dom säljer skönhetsprodukter till bra priser. Finns alla tänkbara märken. Det ligger i Hongkong så det är skattefritt och dessutom har dom fri frakt. Har man otur får man betala en summa i tullavgift (fick göra det förra gången men denna gång slapp jag!) Hade beställt Schampo och balsam på 1-litersflaskor från Matrix Biolage(superbra med pump), ett värmeskyddande hårlotion från Matrix och en flaska Creative genius från Tigi, Bed head! Så nu behöver jag inte köpa schampo på ett år:) Har faktiskt helt slutat att köpa schampo på Ica och dylikt, håret mår mycket bättre av frisörschampo. Det är faktiskt skillnad!! Folk kanske tycker att det är dyrt, men man behöver ju så mycket mindre mängd av det att det nog inte blir särskilt mycket dyrare i längden allafall. Och att köpa storflaskor är kanon! Har köpt nångång på frisören inne på SOUK-gallerian också så det är ju ett tips för er Stockholmare som läser detta!

4 kommentarer:

Hanna sa...

Det är ett halsband:)

Hur mår du? Förstår att det är tungt att ha sin lillasyster så långt bort..
Kramar om,

Svorsken sa...

Vi blir hemma drygt en vecka,till næsta søndag så vi må hinna sees nått?!
Ja hon lillasystern skulle vi haft hem snart,typ nu till veckan hadde passat bra! førstår du saknar na...
Håller helt med på det med frisørschampon,himla skillnad å lætt vært priset!!
nej packa færdigt da....Kramar

stina sa...

frisörschampoo e bäst!
då ska jag ta mig till tipset!
du får planera in en rolig resa och hälsa på alla du saknar :-)
kram

Hanna sa...

Tack:) Men jisses vad ovant det var att ha glasögon en hel kväll. Jag lyckades ju imma igen dom tusen gånger och kladdade ner som med fingeravtryck.
Det är synd att jag känner mig så dum i dom för annars håller jag med om att dom är snygga.

Vad hittar du på i helgen?
Kramar