2009-10-18

Middagstips!

Jag undrar; är det bra eller dåligt om ens största problem i livet är att välja vilken film jag ska se?? Själv vill jag nog hävda att det är bra, men jag tror många är av annan åsikt. Hmmm, ska nog läsa ut dom sista sidorna i boken jag håller på med så jag får börja på nån ny. Sen ska jag se om jag lyckas välja nån film jag vill se. Såklart vill jag ju se 27 dresses men den har nån lånat av mig och jag kan inte minnas vem det var???

Men flera anser att jag har problem som jag själv inte tycker är nåt problem så vem är det som egentligen har problem då? Det där lät kanske luddigt men vi låter det vara så länge.
Har ätit lax idag! Det är så grymmans gött tycker jag och skulle nog äta det mycket oftare om det bara vore lite billigare. Har ett recept som jag tror jag hittat på nätet som jag kör på ibland:
Man tar såna där portionsbitar med lax och lägger i en ugnsform. Saltar lite på dom, efter behag. Sen blandar man en sås på creme fraiche, en burk kräftstjärtar, lite pressad citron (jag kör sån på flaska), citronpeppar (vilket jag insåg precis att jag glömde idag) och dill. Dillen kör jag torkad på burk men det är ju valfritt. Såsen geggar man sen över laxen och sen in i ugnen. Tills laxen är klar!
GÖTT!!

1 kommentar:

Hanna sa...

oh de lät mumma! ja jag håller med dig, lax är kung.. men lite för dyrt.. speciellt för mig med CSN. Blä! Hur är det hemma?Inget spännande som händer? Kramar