2010-04-05

Buspalatset!

Har haft en riktigt mysig sista dag på påskhelgen! Började med fika i Lottefors innan jag och Aminda åkte ner till Bollnäs för att gå på Buspalatset! Vi hade jättemysigt och busade riktigt mycket! Men vissa vuxna personer i sällskapet råkade visst göra illa en tå. Osäker på om den är bruten eller bara stukad, ont gör det i vilket fall. Bara ondare ju mer tiden går faktiskt. Men det var det värt!

Så stolt över stortjejen som åkte utan mamma:) Och hon var så duktig att hon efter att ha åkt med mig några gånger t.o.m åkte tunnelrutschkanan själv! Malin berättade innan att hon inte vill åka sån ensam. Efter första åkturen själv ville hon åka igen och igen och igen:)

När vi busat klart åkte vill till Sussi där Malin och Minnea var. Mer fika blev det då!


Malin och Minnea! Jag och systrarna Jeppsson! Ursäkta min fina fot, ville bara visa att man får tåla lite onda tår när man är "vuxen" och ska låtsas att man är barn.


Nu ska jag njuta det sista av ledigheten. Äter potatis- och skinkgratäng nu och kollar på det sista av The notebook på tv4+. Senare blir det Johan Falk!

2 kommentarer:

sl33pyh3ad sa...

Nu blir jag nyfiken, var ligger detta buspalats??
Men du kanske kan ta mina barn dit i sommar nu när du har övar på Aminda ;-)

Hanna sa...

Hej, vad söt du är, tack!
Jag läser till civilingenjör inom Molekylär Bioteknik, det handlar om gener, DNA, sjukdommar bland annat. Jag har läst tre år till sommaren och har två år kvar.. men jag har lite som släpar efter, så nästa år tar jag en liten paus för att komma ikapp.
Kramar