2010-04-18

Däckbyte

Detta blev en kort helg det. Jobbade ju igår och jobbar igen i morgon.
Gårdagens jobb gick ovanligt smidigt, vi hade ovanligt lite kunder för att vara en lördag. Så vi hann ju lösa hela melodikrysset t.o.m :)

Sen for jag hem till päronen för jag blev bjuden på mat där, färsk pasta med fläskfilé! Gött gött! Pappa höll även på att byta däck på sin bil så då tyckte vi/han att det var lika bra att ta min bil då också. Jag står inte bara och tittar, jag hjälper faktiskt till;) Jag sköter domkraften och rullar fram och bort däcken, spolar ren vinterdäcken, kör fram och tillbaka bilen... Anyway, när däck nummer två skulle bort gick det INTE! Det satt verkligen skitfast. Och då menar jag inte muttrarna utan själva däcket. Likaså det andra bakdäcket. Så jag fick tillslut lämna min kära bil i pappas garage över natten med sommardäck fram och vinterdäck bak.

Sen blev det hem för att duscha och dona till mig lite ett par timmar innan det bar av mot Flästa. Var bjuden på middag/spelkväll hos Ulf o Ulla. M, P, Eva och Stefan var också där. Jättegod mat och det blev ovanligt mycket vin för att vara mig. Jag är ju ingen större vinfantast precis.
Pappa och jag blev team i frågespelen sen, behöver inte säga nåt mer än så:p

Kom väl hem vid två och hade lite svårt att somna, även om jag var riktigt trött.

Idag var mamma och jag ner till ishallen för att kika runt lite på Expon, var väl ingen höjdare precis. Jag fick mitt blodvärde kollat och det var mycket bra! Resten av dan har jag spenderat med att dammsuga, laga spagetti och köttfärssås och kollat på tv/film. Tidigare såg jag G - som i gemenskap, hade faktiskt inte sett den tidigare, och nu ska jag snart kolla på The reader hade jag tänkt. Fixa lite popcorn först kanske...

Känns ganska skönt att jag bara ska jobba fyra dagar till veckan. Är ledig på fredag och åker då till Linköping! Ska ju på bröllop på lördag!!!

1 kommentar:

Hanna sa...

Rutona är svart/gråa, lite trist till sommaren kanske, men äsch då, för 150 kr får de va värt;)
Hur mår du? Går allt bra på jobbet? Jag borde göra en synundersökning, kan du kolla om jag ser dåligt?:) Det liksom är suddigt. Puss&Kram